Villkor och policy

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:
Krizit, Krissos Eco Cleaning AB
Andra Parkgatan 21
843 34 HUDIKSVALL

www.krizitshop.se

Organisationsnummer: 559156-2938
Telefonnummer: +46 73 388 42 48
E-postadress: info@krizit.se

BETALNING och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Klarna
    Klarna gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet.
    För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer 

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
    Fast pris 59 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Hos oss har du möjlighet till FRI FRAKT när du handlar för minst 499 kr. Leverans inom 2-3 arbetsdagar till närmsta utlämningsställe. 

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-3 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Krizit, Krissos Eco Cleaning AB
Andra Parkgatan 21
843 34 HUDIKSVALL

Telefonnummer: +46 73 388 42 48
E-postadress: info@krizit.se

återBETALNING

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln. Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få

Rabatter, nyheter & inspiration

Ange din e-postadress nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden.